Hovedrett Fisk
(fra 15.00 man – lør. Fra 13.00 søn og helligdager)
Pannestekt Laksefilet 255,-
Serveres med grønnsaker, urtesaus og valgfrie poteter
(Chablis)
Allergener: Fisk, skjell/skalldyr, selleri, melk, sulfit, nøtter.
Ostegratinert Scampi 240,-
Gratineres i urtesaus. Serveres med grønnsaker og valgfrie poteter
(Chablis)
Allergener: melk, selleri, skalldyr, fisk, sulfit, nøtter.
Smørstekt kveite 280,- 280,-
Serveres med grønnsaker, urtesaus og valgfrie potete
(Sancerre)
Allergener: melk, selleri, fisk/skalldyr, sulfit, nøtter.
Potetvalg
Kokte (gluten)
Fløtegratinerte (melk)
Noisette (soya,gluten)
Ovnsbakte (soya)
Pommes (soya,gluten)
Ris