Hovedrett Kjøtt(fra 15.00 man – lør. Fra 13.00 søn og helligdager)
Indrefilet Crema
Serveres med grønnsaker, kremet champignonsaus og valgfrie poteter Allergener: melk, selleri, soya
295
Pepperstekt indrefilet
Serveres med grønnsaker, champignon, peppersaus og valgfrie poteter Allergener: melk, selleri, soya
295
Gorgonzolagratinert Indrefilet
Serveres med grønnsaker, rødvinsaus og valgfrie poteter Allergener: selleri, melk, soya, sulfit
295
Fjøset
2 medaljonger av okse indrefilet. Serveres med grønnsaker, kremet champignonsaus, peppersaus og valgfrie poteter Allergener: melk, selleri, soya, sulfit
295
Hjortefilet
Serveres med kremet viltsaus, rosenkål, sopp, bacon og valgfrie poteter Allergener: melk, soya
315
Kyllingbryst
Serveres med grønnsaker, kremet champignonsaus og valgfrie poteter. Allergener: melk, selleri, soya
255

Potetvalg
Kokte (gluten)
Fløtegratinerte (melk)
Noisette (soya,gluten)
Ovnsbakte (soya)
Pommes (soya,gluten) Ris