Hovedrett Kjøtt(fra 15.00 man – lør. Fra 13.00 søn og helligdager)
Indrefilet Crema
Serveres med grønnsaker, kremet champignonsaus og valgfrie poteter Allergener: melk, selleri, soya
305
Pepperstekt indrefilet
Serveres med grønnsaker, champignon, peppersaus og valgfrie poteter Allergener: melk, selleri, soya
305
Entrecote
Serveres med grønnsaker, bearnaise og pommes bistro  Allergener: selleri, melk, soya, sulfit
290
Fjøset
2 medaljonger av okse indrefilet. Serveres med grønnsaker, bearnaise, peppersaus og valgfrie poteter Allergener: melk, selleri, soya, sulfit
305
 

Lammeskank
Serveres med rotgrønnsaker, sjysaus og potetstappe  Allergener: selleri, melk, soya, sulfit
   285
Hjortefilet
Serveres med kremet viltsaus, rotgrønnsaker, sopp, bacon og valgfrie poteter Allergener: melk, soya
315
Kyllingbryst
Serveres med grønnsaker, kremet champignonsaus og valgfrie poteter. Allergener: melk, selleri, soya
265

Potetvalg
Saltkokte Finnskogpoteter
Fløtegratinerte (melk)
Noisette (soya,gluten)
Ovnsbakte Finnskogpoteter (soya)
Pommes (soya,gluten)