Hovedrett Kjøtt(fra 15.00 man – lør. Fra 13.00 søn og helligdager)
Indrefilet Crema
Serveres med grønnsaker, kremet champignonsaus og valgfrie poteter
Allergener: melk, selleri, soya
305
Pepperstekt indrefilet
Serveres med grønnsaker, champignon, peppersaus og valgfrie poteter
Allergener: melk, selleri, soya
305
Entrecote
Serveres med grønnsaker, bearnaise og pommes bistro
Allergener: selleri, melk, soya, sulfit
290
Fjøset
2 medaljonger av okse indrefilet. Serveres med grønnsaker, bearnaise, peppersaus og valgfrie poteter Allergener: melk, selleri, soya, sulfit
305
 

Lammeskank
Serveres med rotgrønnsaker, sjysaus og potetstappe  Allergener: selleri, melk, soya, sulfit
        285
Pigwing
Øl-braisert svineknoke, Serveres med sauterte grønnsaker, hot bbq-saus og potetstappe
Allergener: melk, selleri, sulfitt og soya
255
Kyllingbryst
Serveres med grønnsaker, kremet champignonsaus og valgfrie poteter.
Allergener: melk, selleri, soya
265

Potetvalg
Saltkokte Finnskogpoteter
Fløtegratinerte (melk)
Ovnsbakte Finnskogpoteter (soya)
Pommes (soya,gluten)