Hovedrett Kjøtt
fra 15.00 man – lør. Fra 13.00 søn og helligdager)
Indrefilet Crema 285,-
Serveres med grønnsaker, kremet champignonsaus og valgfrie poteter
Allergener: melk, selleri, soya
Pepperstekt indrefilet 285,-
Serveres med grønnsaker, champignon, peppersaus og valgfrie poteter
Allergener: melk, selleri, soya
Gorgonzolagratinert Indrefilet
285,-
Serveres med grønnsaker, rødvinsaus og valgfrie poteter
Allergener: selleri, melk, soya, sulfit
Fjøset 285,-
2 medaljonger av okse indrefilet. Serveres med grønnsaker,
kremet champignonsaus, peppersaus og valgfrie poteter
Allergener: melk, selleri, soya, sulfit
Kalv Entrecote 275,-
Serveres med rødvinsaus, grønnsaker og valgfrie poteter
Allergener: selleri, melk, soya, sulfit
Hjortefilet 305,-
Serveres med kremet viltsaus, rosenkål, sopp, bacon og
valgfrie poteter
Allergener: melk, soya
Kyllingbryst 255,-
Serveres med grønnsaker, kremet champignonsaus og valgfrie poteter.
Allergener: melk, selleri, soya
Potetvalg
Kokte (gluten)
Fløtegratinerte (melk)
Noisette (soya,gluten)
Ovnsbakte (soya)
Pommes (soya,gluten)
Ris